So I guess I was a little late on finding out the recent changes made to the library. I admit, it wasn’t until the third week that I finally migrated towards the bomb shelter we call our library. I was immediately shocked by the new setup of the reserve room. And to be honest, I hate it. Who can study on tables that tower into the sky, are too small for more than one person and chairs that look like they belong outside. Besides, there’s no table space; it’s just way too cramped and makes me feel awkward. I want the old tables back and until then, I will not study. That is right; I will sacrifice my grades in an effort to make some quality changes (or changes back) so students can happily study at the library once again.

Kristin Zellhart

Nutrition junior

Leave a comment

Your email address will not be published.